Webstedets annonceringspolitik

site har etableret retningslinjer, der fokuserer på at styre forskellige aspekter af reklame på hjemmesiden. Retningslinjerne omfatter også websteder og mobile applikationer, der er rettet til forbrugerne. De websites og mobilapplikationer, der er rettet mod forbrugerne, bestemmes af vores reklametværk og er baseret på brugerinteresser som bestemt af disse annoncenetværk.

Retningslinjerne i annoncepolitikken dækker adskillige spørgsmål som f.eks. Godkendelse af reklamer fra medierne, hvordan annoncerne skal vises på hjemmesiden, og hvordan annoncerne på webstedet fjernes. Kun medarbejderne fra stedet har skønsbeføjelsen til at tage en af ​​disse handlinger. Det er medieansvaret at fortolke og håndhæve politikken. site har også ret til at ændre annoncepolitikken, når som helst de anser for nødvendige.

Følgende er retningslinjerne for annonceringspolitikken

Webstedet har eget skøn til at bestemme, hvilken type annoncering der skal accepteres og vises på hjemmesiden. Det er vigtigt at bemærke, at reklamer foretaget på hjemmesiden ikke er påtegninger for de virksomheder, der fremstiller, distribuerer eller markedsfører de annoncerede produkter eller tjenester.

Webstedet godkender ikke annoncering, der ikke er korrekt. Reklamen skal være korrekt og færdig på en professionel måde for at blive accepteret.

Annonceringskategorier, der ikke er tilladt

Webstedet accepterer ikke noget ulovligt eller “anstødeligt” produkt. Webstedet forbeholder sig retten til at afgøre, hvad det anser for “anfægtede” produkter.

  • Materialer, der fremmer diskrimination eller latterliggør en person eller en gruppe individer baseret på personlige årsager, accepteres ikke.
  • Annoncering på alkohol accepteres ikke.
  • Ethvert svigagtigt, vildledende eller fornærmende materiale accepteres ikke.
  • Materialer, der retter deres indhold til børn under 13 år, accepteres ikke.
  • Pornografisk indhold accepteres ikke.
  • Medier eller meddelelser, der er kategoriseret som “M” -vurderede videospil eller indhold, accepteres ikke.
  • Produkter eller tjenester, der ikke er rimelige, accepteres ikke.
  • Beskeder og medier, der indeholder krav, der ikke har noget bevis, vil ikke blive accepteret.
  • Annonceenheder, der går ud over det definerede rum, accepteres ikke.

Webstedet adskiller også reklame, sponsoreret indhold og redaktionelt indhold. Som følge heraf behandles hver af indholdstyperne som en separat enhed med forskellige retningslinjer.

Når læseren klikker på en af ​​annoncerne, vil han eller hun blive knyttet til det relevante sponsorerede indholdsområde, der er under webstedets ejendom.

Site forbeholder sig ret til at bestemme, hvordan søgeresultaterne for oplysninger om ethvert søgeord eller emne vises. Indholdet vil blive vist sammen med dets kilde. Sponsoreret indhold vil blive mærket som sådan, og de samme retningslinjer gælder for anden information, der bliver filtreret.

Webstedet følger også regler og retningslinjer, der leveres på Google Ads, og linker dem til de tilsvarende websteder.

Tredjepartens indhold skal overholde annonceringspolitikken, mens etiketteringsindholdet styres af webstedets specifikke politik. Reklame er ikke beregnet til at linke direkte til nogen kontaktoplysninger, som f.eks. Registrering eller e-mail-optagelsesside.

Site forbeholder sig ret til at godkende offentliggørelsen af ​​enhver reklame. webstedet kan beslutte at acceptere, afvise, annullere eller fjerne reklamen til enhver tid. En hurtig meddelelse vil blive givet i tilfælde af annullering, fjernelse eller afvisning.

Annoncøren er forpligtet til at overholde alle indenlandske og udenlandske love, der gælder for webstedet. Forordningerne kan indeholde eventuelle legender, erklæringer og oplysninger, der kræves til juridiske formål.

Reklame skal ikke indeholde mærker, pixels, flashbeholdere eller anden form for software, der indsamler oplysninger. Cookies, beacons eller andre oplysninger vil blive filtreret for at beskytte netværket mod eventuelle trusler. “