Smoke out – meninger, pris, hvor man kan købe, original, eller er det det værd?

[Total:0    Gennemsnit:0/5]

Rygning afhængighed, som i mange tilfælde fører til invaliditet og død af patienten. Ifølge en USA-statistisk undersøgelse, Rygning nedsætter et menneskes liv i gennemsnit i 13 år. Det er ikke overraskende, at mange forsøger at holde op at redde sundhed. Men gør det meget vanskeligt. Årsagen er afhængigheden af ​​nikotin. Men let at undgå, hvis du mener sælgerne af spray “Røg Out”. De hævder, at rygestop er mulig, hvis der inden for 14 dage til at behandle munden lægelig nikotin.

Spray Rygning Røg Out

“Røg Out” lover at befri dig for dårlige vaner 2 uger. Derudover har den en række positive effekter på sundheden. Det hævdes, at senest 14 dage vil du få:

 • frisk ånde;
 • hvidt smil
 • smukt og velplejet hår;
 • fuld lugtesans.

Du vil ikke længere behøver at stinke af cigaretrøg. Gå væk hoste, og du vil føle sig meget bedre. Desuden vil du stoppe med at ryge uden:

 • viljestyrke og nikotin tilbagetrækning;
 • vægtstigning og øget appetit;
 • mentale ubehag og humørsvingninger.

Usage instruktioner “Røg Out

Spray Rygning “Røg Out” du har brug for at sprøjte i munden dagligt. Antallet af kutymer er ikke begrænset. Den bør anvendes, når du føler behov for nikotin. Behandlingsforløbet er normalt 2 uger. Så spray “Røg Out” du ikke længere har brug for. Du giver op cigaretter for evigt.

Komposition “Røg Out

“Røg Out”, ifølge den officielle hjemmeside, indeholder:

 • medicinsk nikotin for at undgå abstinenssymptomer og undertrykke cravings til rygning;
 • Gøtu Kola – for hukommelse forbedringer;
 • St. Perikum – for den normale funktion af nervesystemet;
 • pebermynte, eukalyptus, Melissa, menthol, for frisk ånde.

Det er klart, i henhold til sælgerne “Røg Out” den vigtigste effekt er leveret af den såkaldte medicinske nikotin. Han fjerner trangen til cigaretter. Andre stoffer opfylder kun en støttende funktion.

Udtalelsen fra lægen Røg Out

“Røg Out” ikke vil være med til at stoppe med at ryge. I sin sammensætning der er en medicinsk nikotin. Dette stof findes ikke i naturen. Der er kun én nikotin, som er indeholdt i cigaretrøg.

Sandsynligvis sælgerne “Røg Out” kaldte dette udtryk den sædvanlige nikotin, der indeholder medicin. Det er den samme kemiske forbindelse, der findes i cigaretrøg. Den eneste forskel er i formålet. Nikotin i form af plastre eller andre doseringsformer, der anvendes med henblik på at fjerne nikotinafhængighed, og nikotin af cigaretrøg er udelukkende designet til at opfylde menneskets behov i rygning.

Lad os se, hvordan man betjener disse produkter, der indeholder nikotin eller andre nikotinreceptormodulatorer stimulanser. Dårlig vane på den person består af to komponenter: fysiske og psykiske. Fysiske virkninger af nikotin på stofskiftet. Psykologisk – for vane at trække på en cigaret, når de udsættes for visse udløser. Hver de ejer. Udløser normalt flere dusin og nogle gange flere hundrede. De kan være:

 • brugen af ​​fødevaren
 • indtagelsen af ​​alkohol;
 • enden kørsel;
 • gå på toilettet;
 • kalde hans kone i telefonen, osv.

Afslutning Rygning, en person har til at overvinde begge faktorer – både psykiske og fysiske – på samme tid. Det er sværere end at overvinde dem individuelt. Derfor er det muligt at lave så:. At fjerne den første komponent fra den psykologiske afhængighed og derefter fysisk

Den fysiske komponent forbliver, og psykologisk venstre, værktøjer på basis af nikotin. Tager dem en person ryger ikke og vænne fra den vane at holde en cigaret i munden. Men han ikke lider af nikotin tilbagetrækning. Efter at patienten slipper af mekaniske vane at gøre stramning under visse omstændigheder, kan du begynde at slippe af med afhængigheden af ​​den fysiologiske niveau. Narkotika nicotin annullere. Dette kan gøres pludseligt eller med en gradvis reduktion i dosis.

Så hvis “Røg Out” indeholder, nikotin, som angivet af sælgerne, dette værktøj er en af ​​de medikamenter til afslaget på den person fra rygning. Betyder det, at det er effektivt? Sikkert ikke. En hjemmeside, der sælger “Røg Out”, ikke tillidsvækkende. Det kan godt være, at der ikke er nogen nikotin i sammensætningen af ​​spray no.

alarmerende følgende erklæring på den officielle hjemmeside:

1. “Røg Out” er det eneste værktøj, der vil hjælpe dig med at stoppe med at ryge.

I virkeligheden, hvis du “Røg Out” indeholder nikotin, det har snesevis af modparter. Af den måde, deres effektivitet ofte lader meget tilbage at ønske.

2. “Røg Out” eliminerer afhængighed i 14 dage.

Det er ikke sandt. De fleste af de analoge bruges inden for 4 uger. Nogle gange de bruges længere. Hvorfor skulle “Røg Out” lettet fra nikotinafhængighed så hurtigt, hvis den ikke afviger fra dem?

3. “Røg Out” har ingen bivirkninger.

Det er umuligt. Hvis produktet indeholder dog nikotin eller andre stimulanser af nikotin-cholinerge receptorer, bør det være kontraindikationer og bivirkninger. I vejledningen til sådanne lægemidler kan du finde et stort lister over bivirkninger. Og selvom meget sjælden, 100% sikre sådanne midler kan ikke blive navngivet. Fordi nikotin-receptorer er til stede i mange områder af det menneskelige legeme, så nikotin eller substituerbare påvirker næsten alle organer og systemer.

Alle ovennævnte vidner om, at sælgerne “Smoke Out” giver falske data vedrørende egenskaber, sammensætning og kliniske effekt af dette produkt. Mest sandsynligt, vil du modtage en regelmæssig forfriskende spray til munden. De mest effektive komponenter i det er pebermynte og eukalyptus. De lugter rart, men vil næppe bidrage til at holde op med at ryge.

Pris Røg Out

“Røg Out” omkostninger …. Det er ikke noget, hvis man sammenligner med de penge, du bruger hver måned på cigaretter. Du køber vil sandsynligvis tilbyde flere flasker af spray, så du kan fuldføre en fuld behandlingsforløb.

Hvor kan man købe?

Spray Rygning “Røg Out” er solgt på den officielle hjemmeside: røg-out-spray. Du kan købe det, bestille levering til den nærmeste til huset posthuset. Til dette skal du indtaste dine oplysninger ind bestillingssedlen, ikke at forglemme at angive dit bopælsland. Når du modtager et opkald tilbage på telefonen, skal bekræfte ordren verbalt. Pakken vil blive oprettet den næste dag. Efter et par dage kan du gå på posthuset og afhente din spray.

Ingeborg Skou
About Ingeborg Skou 301 Articles
Meget kan antages, når man først ser Ingeborg Skou, men de fleste ved det, at hun frem for alt er hårdtarbejdende og alvorlig. Selvfølgelig er hun også rolig, varm og beskyttende, men i mindre doser, og de er ofte forkælet af vaner for at være pervers såvel. Hendes hårdtarbejdende natur er derimod det, hun er så vellidt til. Der er mange gange, når venner regner med hende og hende, når de har brug for hjælp. Ingen er perfekt selvfølgelig og Ingeborg har også masser af regnfulde dage. hendes slid og aggressionsrisiko ødelægger behagelige stemninger og gør tingene ubehagelige for at sige mildt. Heldigvis mildner hendes ærgrelse sædvanligvis det værste.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*