Site sponsors politik

Site værdsætter det faktum, at forbrugerproduktvirksomheder har betydelig indflydelse på forbrugernes sundhed. Sponsorering af Site kommer i form af reklame, hvilket gør Site til at give sine læsere gratis og informativt og relevant indhold.

Site fokuserer kun på at give deres sponsorer mulighed for at markedsføre deres produkter og tjenester til forbrugerne.

Netværket har til formål at skabe en platform, som læsere kan bruge til at styrke sig selv. Sponsorpolitikken gør det muligt for netværket at fortsætte med at vokse og udvide. Det uddannelsesmæssige indhold, der findes på hjemmesiden, uddanner læserne, der gør det muligt for dem at træffe informerede sundheds- og livsvalg.

Site tales om forskellige emner, herunder fysisk aktivitet, sund kost, sikkerhed og forebyggelse og velvære. Netværket giver også sin læser tips til, hvordan man opnår en velafbalanceret og sund livsstil.

Webstedets mål

Netværket har til formål at forbedre læsernes sundhed fra hele verden ved at give dem uddannelsesmæssigt indhold på sundhedsområdet.
Site fokuserer på at udvikle pålidelige og relevante materialer og værktøjer til sundhed. Det uddannelsesmæssige indhold skal baseres på fakta, nyere forskningsarbejde og sundhedsstatistikker.
Netværket fokuserer også på at sende sine læser positive sundhedsbeskeder.

Redaktionel politik og indholdsudvikling

Ifølge netværket er indholdet skrevet og gennemgået af dets kvalificerede redaktører til enhver tid.

Oplysninger om kompensationskompensation

Oplysningerne vedrører netværkswebstedets websted, herunder men ikke begrænset til både mobile og online versioner af webstedets websteder. Oplysningerne er givet for at hjælpe med at afsløre netværkets økonomiske forhold med dets partnere, sponsorer, annoncører og andre tredjeparter, der vises på hjemmesiden.

Nogle af artiklerne på hjemmesiden er knyttet til bestemte tjenester og ressourcer, der fokuserer på at opbygge og fremme mærker og produkter. Netværket tilhører individuelle udvalgte tilknyttede programmer. Det foretager en provision, når en læser vælger at købe gennem de medfølgende tilknyttede links. Site afslører fuldt ud deres forhold til annoncørerne og beroliger læsere, at ethvert økonomisk incitament ikke påvirker, hvad der offentliggøres om produktet eller tjenesten.

De tilknyttede parter kan ændres til enhver tid, som Site anser for nødvendige. Læsere kan sende eventuelle spørgsmål, kommentarer eller bekymringer til personalet på webstedet via online-formularen. Brugere kan også stille spørgsmål, før de køber gennem de tilknyttede links, der findes på hjemmesiden.

Læsere anbefales, at de ikke bruger oplysningerne på hjemmesiden som erstatning for professionel lægehjælp eller behandling for enhver sundhedsmæssig tilstand. Oplysningerne på hjemmesiden bør ikke bruges til at diagnosticere eller behandle en medicinsk tilstand uden at høre en kvalificeret lægeekspert.