Redaktionspolitik for webstedet

Webstedet er et websted for sundhed, fitness og skønhed. Webstedets mission er at give sine kunder de seneste nyheder og opdateringer, der er korrekte. Indholdet på hjemmesiden er praktisk og relevant for forskellige emner inden for sundhed, fitness og skønhed.

Webstedet har flere emner, der dækker alt fra sundhed information til skønhed tips. Webstedets læsere kan vælge de sundhedsoplysninger, der er mest relevante for dem. Oplysningerne på hjemmesiden filtreres også for at gøre den gældende for brugernes personlige helbred.

Selv om oplysningerne på hjemmesiden er præcise og relevante for forskellige sundhedsmæssige problemer, bør patienterne overholde instruktioner fra hans / hendes læge / læger. Webstedet hjælper kun med at supplere informationen fra sundhedsudbyderen. Patienterne rådes til at søge professionel vejledning om de emner og spørgsmål de har læst.

Følgende er de kriterier, som Site bruger til at oprette sit oprindelige indhold:

Relevans
Dette dækker spørgsmål, som kan påvirke forvaltningen af ​​en persons sundhed. Flere emner er dækket, og de kan omfatte narkotika- og produktlanceringer, ekspertkommentarer, tilbagekaldelser og advarsler og sundhedsnyheder.

Klinisk betydning
Indholdet her er baseret på de seneste medicinske forskningsresultater, der er blevet offentliggjort på forskellige velkendte medicinske hjemmesider.

Trends
Under denne kategori er flere sæsoninteresser dækket. Emner, der findes under trendkategorien, omfatter allergisæsoner, sommersikkerhed, forkølelse og influenza. Andre emner, der kan dækkes, omfatter Healthy Heart Month og Breast Cancer Awareness.

Indholdet på denne hjemmeside er unikt og pålideligt. Den online sundhed og skønhed hjemmeside er fokuseret på at give sine kunder opdaterede og præcise oplysninger om sundhed og fitness.

De sundhedsnyheder og historier, der er dækket på webstedet, er baseret på editorens valg. De artikler, der findes på hjemmesiden, indeholder interviews af forskere på det medicinske område samt videnskabelige eksperter.

Redaktionspolitik

Det er journalisternes ansvar at give kunderne information, der er præcis og unik. Forfatterne forventes at overlade deres læsere kun nyheder og referencer, som er unikke.

Redaktionel uafhængighed

Site fokuserer på at være retfærdig og præcis i deres rapportering.

Redaktionspolitikken for de medarbejdere, der arbejder for hjemmesiden:

Webstedet er et uafhængigt medie, hvis formål er at give deres læsere information og undervisningsmateriale, der både er professionelle og ikke-professionelle. Indholdet på hjemmesiden er nøjagtigt og fri for indflydelse.

Nyhedsmedierne kræver, at dets redaktionelle medarbejdere afslører eventuelle interesser, de måtte have med ethvert lægemiddel, medicinsk udstyr eller firma i sundhedssektoren. Oplysningerne om personale leveres derefter til den nærmeste vejleder på tidspunktet for rekruttering af nye medarbejdere. Tilsynsføreren er forpligtet til at afgøre, om interesserne kan fremkalde en konflikt, og det kan blive elimineret.

Redaktionen er adskilt fra dem, der er knyttet til sponsorer eller partnere for at forhindre indflydelse på information. Hvert redaktionel personale har ansvaret for at give nøjagtige og relevante oplysninger om de seneste emner. Reporterne er ansvarlige for at finde ud af historier eller ekspertinterviews. Forfatterne finder også objektive meninger om forskellige emner, der kommer fra behørigt kvalificerede eksperter. Gennem dette sikrer Site etisk adfærd blandt sine medarbejdere.

Processen med at komme med nyheder Og originalartikel

Journalisterne er forpligtet til at komme med det daglige nyhedsbudget i hver arbejdsdag. Det daglige nyhedsbudget skal have de seneste nyheder fra velrenommerede sundhedsjournaler, en meddelelse fra føderale sundhedsorganisationer og analyser om de seneste trendsende sundhedsemner. Sundhedsrapporterne forventes at søge udtalelser fra fremtrædende medicinske ledere om forskellige spørgsmål. Personaleeditorne gennemgår omhyggeligt de oprindelige artikler, før de bliver offentliggjort på hjemmesiden.

Licenseret indhold

De øverste redaktionelle redaktører har ansvaret for at gennemgå de politikker og procedurer, inden sundhedsindhold fra tredjeparter bliver offentliggjort. Revisionen er udført for at forhindre interessekonflikter i at opstå. Processen sikrer, at det licenserede indhold er relevant, opdateret og korrekt.

Sponsoreret indhold og annoncering

Webstedet indeholder knapper, indhold, bannere og mærker, der er mærket “Sponsoreret.” Andre kan mærkes “fra vores sponsor” eller “annoncen.” Indholdet er ikke underlagt redaktio