Maxi Lash – meninger om serum til øjenvipper vækst

[Total:0    Gennemsnit:0/5]
Øjenvipper er et vigtigt element i skønhed, for hver kvinde. De tjener dog primært til at beskytte øjet. Deres vigtigste opgave er at beskytte øjet mod negative ydre faktorer som støv, snavs og støv.

Hvorfor falder øjenvipper ud?

make lash na długie rzęsy 300x147 Maxi Lash  meninger om serum til øjenvipper vækstDine vipper er blevet udtyndet, og for at eliminere dette problem skal du først bestemme årsagen. De mest almindelige årsager til øjenvipper tab er:.

 • allergi – til kosmetik eller kontaktlinser
 • brug af visse lægemidler
 • hypothyroidisme ,
 • Infektioner og betændelser i øjenlåg og hårsække,
 • virkningerne af frie radikaler (cigaretter, miljøforurening),
 • dårlig diæt,
 • øjenkirurgiske procedurer.

make lash na wydłużanie rzęs 300x300 Maxi Lash  meninger om serum til øjenvipper vækstDet er ofte tilfældet, at øjenvipper falder ud som følge af ukorrekt øjenpleje. Hovedsagelig handler det om ikke at gøre ordentligt eller ofte glemmer øjenmakeup. Sove i makeup gør hårsækkets flodmunding og øjenirritation tilstop, vipperne svækkes og falder ud. Uvaskede makeup fører også til mekanisk beskadigelse af vipper, som f.eks. Brud.
Fakta om øjenvipper tab kan også være et tegn på alvorlig sygdom og utilstrækkelig pleje. Når du ofte forlænger vipper i stuen eller bruger overdrevne dragter, skal dine vipper simpelthen genopbygge og regenerere. Vi har en bevist måde at forhindre øjenvipper i at falde ud.

Make Lash: Specialiseret øjenvippeserum

Make Lash er et specialserum designet til kvinder, hvis drøm er at have sunde, fyldige og længere vipper. Avancerede aktive ingredienser indeholdt i serum gør terapien egnet til regenerering af tynde og delikate vipper fra naturen, såvel som dem, der er beskadiget af forkert pleje eller for invasive kosmetiske behandlinger. Takket være sin lette tekstur trænger serumet ind i hårets rødder, og efter et par uger bliver vippene stærkere og tykkere, og dette gør dit look mere ekspressivt.

Egenskaber af de aktive ingredienser som indeholdt i Make Lash serum

 • make lash na rzęsy 300x268 Maxi Lash  meninger om serum til øjenvipper vækstBiotinol Tripeptid-1– Det er et biologisk aktivt peptid, der understøtter den naturlige vækst af vipper. Det trænger ind i hårfibre, styrker strukturen og genopretter dens elastik. Det stimulerer også hårsækkene, som er ansvarlige for produktionen af hårbyggemateriale. Målrettet virkning af peptidet forlænger vækstfasen af øjenvipper og får dem til at få volumen og bliver helt langstrakte og mørkede.
 • Provitamin B5– når den trænger ind i huden omdannes den til vitamin B5, dvs. pantothensyre. Det er vigtigt for en ordentlig vækst af øjenvipper. På grund af dets mikromolekylære form trænger den ind i hårets rødder og deltager således i opdelingen af hårceller, som direkte påvirker dens densitet. Som et resultat genopretter det vitaliteten af øjenvipper og beskytter dem mod de skadelige virkninger af eksterne faktorer, samtidig med at der opretholdes et passende hydratniveau.

Hvem er Maxi Lash-serum til?

make lash na porost długich rzęs 300x224 Maxi Lash  meninger om serum til øjenvipper vækstEt serum designet til kvinder, der ønsker at styrke og dermed synligt forskønne deres vipper, uanset om de er tynde og korte af natur, eller deres tilstand simpelthen er blevet forværret over tid under påvirkning af kosmetiske behandlinger eller forkert pleje.Maxi LashDet anbefales også til dem, der har gennemgået invasiv kemoterapi, hvilket alvorligt svækker deres hår.Maxi Lashkan også bruges af kvinder, der bærer kontaktlinser, men sørg for at fjerne brillerne, inden de påføres serum.
Maxi Lasher et kosmetisk produkt, der kan beskrives som revolutionerende. Særlig formel anvendt i det fører til dyb regenerering og rekonstruktion af vipper. Når de er tilstrækkeligt nærede og styrket, øges de i volumen, er mere spektakulære. Maxi Lash giver dig mulighed for at få et klart og strålende udseende.

Hvordan bruger jeg Maxi Lash serum?

efekty stosowania make lash 300x215 Maxi Lash  meninger om serum til øjenvipper vækstFør du anvender serumet, foretag en grundig demontering. Først da sættes der ved hjælp af en lille børste et serum på øjenvækstlinjen på øjenlågets yderkant. Serumet påføres en gang om dagen, før sengetid, da regenereringsprocessen er mest intens. De bedste resultater opnås, når en sådan behandling anvendes dagligt, i en periode på 3 måneder, senere profylaktisk anvendes kosmetik to gange om ugen.
Hvis serum kommer i øjet, skyll det med rigeligt vand. Serum bør ikke anvendes, hvis der er overfølsomhed eller allergi over for nogen af præparatets komponenter. Hvis der er en allergisk reaktion, stop behandlingen.

Hvad er vigtigt, når du bruger Maxi Lash-serum?

 • Systematik– serumet skal påføres hver aften i tre måneder
 • anbefalinger– produktet er sikkert for hud og øjne, men ved brug af for meget serum kan det føre til bivirkninger som forbrænding eller rødme.
 • effekter– præparatet kan have en anden virkning på alle I ét tilfælde vil virkningerne være synlige efter blot nogle få dage, i et andet tilfælde efter kun få uger. Husk dog altid, at du ikke må opgive kampen for smukke øjenvipper.
OPMÆRKSOMHEDOfficiel serumdistributør i en begrænset periodeMaxi LashDet har et særtilbud til vores læsere. Det er forbundet med en 100% garanti for tilbagebetaling af penge til en købt behandling for øjenvipper vækst, hvis det ikke giver de forventede resultater.
Ingeborg Skou
About Ingeborg Skou 301 Articles
Meget kan antages, når man først ser Ingeborg Skou, men de fleste ved det, at hun frem for alt er hårdtarbejdende og alvorlig. Selvfølgelig er hun også rolig, varm og beskyttende, men i mindre doser, og de er ofte forkælet af vaner for at være pervers såvel. Hendes hårdtarbejdende natur er derimod det, hun er så vellidt til. Der er mange gange, når venner regner med hende og hende, når de har brug for hjælp. Ingen er perfekt selvfølgelig og Ingeborg har også masser af regnfulde dage. hendes slid og aggressionsrisiko ødelægger behagelige stemninger og gør tingene ubehagelige for at sige mildt. Heldigvis mildner hendes ærgrelse sædvanligvis det værste.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*