Green Spa – meninger, pris, hvor man kan købe, original, eller det er det værd

[Total:0    Gennemsnit:0/5]

Green Spa til vægttab – spare op til din figur! I denne gennemgang vil vi se på Green Spa til vægttab – er det et nyt værktøj, der vil hjælpe dig, eller bare en anden bedrag? Hvis du allerede har haft oplevelsen af ​​brug eller anvendelse, dele den med andre i kommentarer til revision.

Fra et fysiologisk synspunkt en kvindelig figur tilbøjelige til ophobning af kropsfedt. Problemet med overvægt ofte påvirker den mandlige halvdel af befolkningen.

Overskydende kg – temaet er forholdsvis ung. Det viste sig ganske nylig – i midten 50-erne af det sidste århundrede. Ophobningen af ​​ekstra pounds er oftest direkte relateret til livsstil og kultur af “fastfood”. Sjældent med genetiske forstyrrelser i kroppen.

Fighting med overvægt er almindeligt at bruge gennem kost, motion, spa-behandlinger, cremer osv 30% af tilfældene disse metoder giver positive resultater. Men ikke alle er i stand til at modstå fraktioneret og begrænset mad, streng regime kost og regelmæssig motion. For disse “dovendyr”, og designet en ny kompleks til vægttab Green Spa.

Overvægt nedbrud fuldt liv Green Spa

Hver dag, folk med ekstra vægt er udsat for alvorlige prøver. Arbejdsgivere behøver ikke tage dem til at arbejde. Sædet er for snæver. Kurv indhold bliver genstand for opmærksomhed og diskussion i supermarkedet. At købe tøj vanskelig, og personlig hygiejne problematisk. Men den virkelige prøve for overvægtige mennesker er ridicules.

Problemet med overvægt påvirker den anden side fuld af liv -. Sundhed

 • hjerte og blodkar. Selv en lille afvigelse fra den normale vægt i 3 gange øger risikoen for slagtilfælde og hjerteanfald. Fedt i store mængder udskiller stoffer, som øger blodtrykket. Og det er det første tegn på begyndende forhøjet blodtryk – primær risikofaktor for hjerte;
 • Metabolisme. Med vægtøgning er der en mulighed for at erhverve diabetes. Et stort antal fedtceller fører til et fald af kroppens følsomhed over for insulin. Som en konsekvens, vækst i glukose;
 • Samlingerne og rygsøjlen. Overvægt øger belastningen på ODP (bevægeapparatet). Der er en hurtig “slid” knæ- og hofteled,
 • åndedrætsorganerne. Fedt i nakken indsnævrer passage og adgang af ilt til lungerne falder. Udvikling af apnø;
 • kønsorganer. Hormonal aktivitet, overskydende fedt påvirker menstruationscyklus og kan resultere i infertilitet. For mænd, den truer med at sænke styrken.

Den forventede levetid for mennesker med svær grad af fedme reduceres med 10-15 år.

Fordelene ved grøn Spa, resultaterne af den forskning,

Slankende Green Spa er fedtforbrænding rækkevidde, som består af en creme og film til wraps derhjemme.

Alle dele af produktet sigte på en dybtgående arbejde om reduktion af vægten. Creme aktiverer opdeling af fedtceller, og film med sauna effekt forstærker sin indsats. Kompleks grøn Spa for vægttab fremskynder de metaboliske processer på det cellulære niveau, aktivt producerer collagen, hvorved mængden af ​​fedtforbindelser.

De første resultater af anvendelsen af ​​cremen synlige efter 3 dage. En uge starter senere processen med afgiftning inde i kroppen. I løbet af de næste 2 uger komponenter, der indgår i den creme, der arbejder for at fjerne giftstoffer. I tre uger, som det fremgår af resultaterne af forskning og kunde-feedback, er virkningen af ​​Green Spa tilstræbes en udjævning cellulite og fjernelse af fedt overskud.

På trods af de skeptiske mennesker, der ikke tror på effektiviteten af ​​de midler, negativ feedback er ikke så almindeligt på internettet. Det faktum, at den naturlige sammensætning af fløden var 7 faser af kliniske forsøg. Test viste, at 1 uges anvendelse af grøn Spa:

 • 72% af deltagerne bemærkede et fald i vægt fra 9 til 11 kg;
 • 18% af deltagerne faldt til 6 kg;
 • 10% af deltagerne sluppet af de 4 ekstra pounds.

Sådanne statistikker tillade os at sige, at Green Spa -. Dette er ikke en skilsmisse

Features Green Spa

Korrekt anvendelse af midlerne i henhold til instruktioner gør det nemt og behageligt hjemme for at opnå gode resultater i at tabe sig. Komplekset er helt sikkert. Ingen bivirkninger som følge af urte sammensætning. Green Spa har:

 • Wellness og anti-aging effekt;
 • Evnen til at forbrænde fedt på celleniveau;
 • Fraværet af allergiske reaktioner;
 • Opnåelse af dobbelt effekt, når de anvendes i saunaen eller i gymnastiksalen.
 • Fordelene ved den komplekse grønne Spa
 • Der er fem grunde til, at det er nødvendigt at købe et sæt af grøn Spa for mennesker der lider af overvægt.
 • Kræver ikke kosten begrænsninger;
 • Ikke til skade for sundhed, det vil sige har ingen bivirkninger;
 • Ikke en obligatorisk øvelse;
 • Ingen kemiske komponenter.

En del af Green Spa

Komplekset består af to elementer -. Fløde og termisk

Creme aktivator omfatter 3 komponenter:

 • tang Spirulina. Udvikler collagen, fjerner overskydende væske fra kroppen, nedbryder fedtdepoter, eliminerer hævelser;
 • Porsche Cayenne peber. Udfører rensning af kroppen af ​​toksiner. Fjerner “appelsinskal”, tillader huden at “ånde”, og at være i god form;
 • Goji bær. Antioxidant. Designet til fjernelse af skadelige stoffer. Påvirker fedtholdige lag af huden gradvist nedbryder overskydende.

I Spirulina indeholder vitamin K. Fordi komponenten er kontraindiceret hos individer udfører behandlingen med antikoagulanter.

Thermo øger virkningen af ​​cremen aktivator, udsætter kroppen “drivhuseffekt”.

udtalelser fra ernæringseksperter og Spa specialister bekræfter, at grøn Spa er virkelig den bedste måde at tabe sig i sit segment.

ydeevnen af ​​Green Spa

Positiv feedback om værktøj til vægttab og sandheden om dens effektivitet bekræftes af beviserne. De vigtigste er:

 • Elimineringen af ​​”appelsinskal” på lår og udglatning af strækmærker indenfor 2-3 måneder (afhængig af omfang og mængde)
 • Faldet i taljen og hofter op til 2 cm i en enkelt behandling.

Udbringningsmetode Green Spa

 • Hjem wrap udføres i henhold til ordningen:
 • Huden renses med en eksfolierende;
 • Cremen påføres, som er omhyggeligt gnides ind i problemområdet;
 • Stedet for cremen aktivator vender film;
 • Efter proceduren huden skylles med vand.

Wraps udføres 1 gang i tre dage.

Banen har ingen begrænsninger i anvendelsen. Der er ingen kontraindikationer.

meninger Green Spa

Bemærk, at udtalelser fra købere, der kunne købe Green Spa fra ubekræftede distributører. Order er kun (!) På den officielle hjemmeside. Læs udtalelser fra andre købere eller Udtryk din ærlige mening.

Ingeborg Skou
About Ingeborg Skou 301 Articles
Meget kan antages, når man først ser Ingeborg Skou, men de fleste ved det, at hun frem for alt er hårdtarbejdende og alvorlig. Selvfølgelig er hun også rolig, varm og beskyttende, men i mindre doser, og de er ofte forkælet af vaner for at være pervers såvel. Hendes hårdtarbejdende natur er derimod det, hun er så vellidt til. Der er mange gange, når venner regner med hende og hende, når de har brug for hjælp. Ingen er perfekt selvfølgelig og Ingeborg har også masser af regnfulde dage. hendes slid og aggressionsrisiko ødelægger behagelige stemninger og gør tingene ubehagelige for at sige mildt. Heldigvis mildner hendes ærgrelse sædvanligvis det værste.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*