DR Extenda

DR Extenda

DR Extenda er et specialtilskud designet til dem, der ønsker at forbedre kroppens tone og gøre det intime liv mere forskelligartet. Sammensætningen indbefatter en stor mængde aktive ingredienser, hvilket positivt påvirker kroppens tilstand.
Indikationer og kontraindikationer
Indikationerne omfatter følgende:
tegn på erektil dysfunktion
hypolipidæmi ;
træthed;
tab af libido;
konstant døsighed
fysisk træthed
stress;
seksuel aktivitet taber interesse.
Den primære kontraindikation er en allergi over for alle ingredienser i produktet. For at bruge lægemidlet bør ikke kvinder, der udleder graviditeten eller fodrer barnemælk.

Struktur

Til aktive ingredienser kosttilskud DR Extenda omfatter følgende: blad ekstrakt af urt Damiana. Handler som afrodisiaca og regenerator. Fremskynder genoprettelsen af sundhed. Garanteret forebyggelse af problemer forbundet med vandladning; ekstrakt BOCKSHORNKLEE. Ansvarlig for at øge intensiteten af frigivelsen af testosteron. Forhindrer problemer med styrke; ekstrakt POMEGRANATE. Forbedrer sædkvaliteten. Penetrerer ind i prostata, hjælper med at øge libido. At bruge Supplement efter forudgående konsultation med en behandlingsspecialist.

Instruktioner til brug

For at opnå det ønskede resultat anbefales det at tage en tablet 20-30 minutter før morgenmad og en tablet før frokosttid. Det er nødvendigt at drikke rigeligt med vand. Sideværdi Gennem en trefaseffekt vises muligheden for at fjerne impotensproblemer. Lægemidlet er let at påføre, hvorigennem der forlænges intensiteten af samleje i Generelt. Garanteret hurtig og effektiv opnåelse af erektion, hvorved antallet og kvaliteten af sæd i General øges. Responset på stimulering øger dets kvalitet. Dette sikrer, at kroppen fungerer korrekt. Forstærkning af immunsystemet bidrager til normaliseringen af velvære og reducerer produktionen af sved. Efter samleje genvinder kroppen meget hurtigere.

Hvordan det virker?

I den indledende fase er kroppen aktivt befugtet, forberedt til arbejdsfasen. Under strømmen af den faktiske fase for at udvide blodkarrene i underkroppen, hvilket forbedrer blodstrømmen fra karrene direkte til penis erektilvæv. Som følge heraf opnår det en intens cirkulation inde i penis, normalt forløb af erektion. Således forbedres varigheden af erektion signifikant. I løbet af en stabiliseringsfase, der varer i to uger, begynder kroppens tilstand at stabilisere sig. I løbet af denne fase genopretter kroppen fuldstændig normal erektion. Effekten vedvarer i lang tid.

Anmeldelser

%name DR Extenda

Dr Extenda

Bestil idag og modtag gratis forsendelse og få din tilfredshed garanteret.

50% Kun i dag!

Ingeborg Skou
About Ingeborg Skou 214 Articles
Meget kan antages, når man først ser Ingeborg Skou, men de fleste ved det, at hun frem for alt er hårdtarbejdende og alvorlig. Selvfølgelig er hun også rolig, varm og beskyttende, men i mindre doser, og de er ofte forkælet af vaner for at være pervers såvel. Hendes hårdtarbejdende natur er derimod det, hun er så vellidt til. Der er mange gange, når venner regner med hende og hende, når de har brug for hjælp. Ingen er perfekt selvfølgelig og Ingeborg har også masser af regnfulde dage. hendes slid og aggressionsrisiko ødelægger behagelige stemninger og gør tingene ubehagelige for at sige mildt. Heldigvis mildner hendes ærgrelse sædvanligvis det værste.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*