Disclaimer

Oplysningerne på denne hjemmeside er kun beregnet til udtrykkeligt uddannelsesmæssige formål. Rådene, ideerne og synspunkterne på Site bør ikke tjene som erstatning for ægte råd fra en læge.

Selvom forfatterne og forlæggerne har gjort deres bedste for at sikre, at oplysningerne på denne hjemmeside er korrekte, betyder naturen af ​​videnskabsteori og suppleringsanalyse udsving og forandring. Vi kan således ikke garantere den fuldstændige nøjagtighed af fakta, der er inkluderet på denne hjemmeside.

Som følge heraf bør hverken forfatterne eller udgiverne af denne hjemmeside holdes ansvarlig for noget udeladt, ufuldstændigt eller dateret materiale.

Desuden vil forfatterne på denne hjemmeside ikke holdes ansvarlig for situationer, hvor læseren opnår forskellige resultater fra brugen af ​​et kemikalie, end der blev skildret i guiderne. Fordi udenforvariabler og individuelle faktorer ofte kan ændre effektiviteten af ​​et givet supplement, kan resultaterne variere.

Ansvarsfraskrivelse:

Ved læsning af denne hjemmeside antager du alle risici forbundet med brugen af ​​de givne råd, data og forslag med den fulde forståelse af, at du alene er ansvarlig for alt, hvad der måtte opstå som følge af at sætte disse oplysninger til handling på nogen måde, uanset din fortolkning af rådgivning.

Websted: juridisk ansvarsfraskrivelse og ansvar statement

Webstedet er et websted, der tjener til at give omfattende analyse, vejledninger og anmeldelser for de mest populære tilskud, der markedsføres over hele verden. På grund af det øgede forbrug og risikoen for at forbruge kosttilskud i 2018 er det blevet relevant, at vi som organisation præciserer vores juridiske synspunkter, forpligtelser og forpligtelser.

Arten af ​​den virksomhed, vi er i, at uddanne folket, kræver, at vores læsere forstår ikke kun hvad vi gør, men også hvordan denne pligt passer ind i det større omfang af amerikansk og international ret som helhed. Som sådan vil denne vejledning skitsere de juridiske forpligtelser, erklæringer og forpligtelser på Site.