Affilieret afsløring

Se vores fulde affilierede oplysning om kompensation og annonceplacering for indtægtsgenerering.

Vi vil også have vores opdaterede 2018 redaktions-, reklame- og sponsorpolitik her for at du kan se.

I håb om at være i overensstemmelse med WHO’s retningslinjer, vil vi gerne have dig godt bevidst og at tage udgangspunkt i annoncer og produktpostlink på denne side:

Enhver / alle linkene på webstedet (det meste af vores link er internt for at tilføje søgeværdi til det givne produkt / benefit) er tilknyttede links, som vi måske modtager en lille provision fra salg af visse varer (prisen forbliver den samme for dig ).

At køre et websted har sine tilhørende omkostninger og hosting krav, for at opretholde disse annoncer og tilknyttede links er en måde at kompensere for disse omkostninger.

For alle de tilknyttede links til et produkt (vi tilbyder ikke produkter direkte) er det noget, vi har brugt eller forsket om, og støtter eller anbefaler endda uden kompensation.
Du vil finde meget af vores indhold er fokuseret på overordnet sundhed og velvære, men hold øje med alt, hvad der ligner det, kunne forbedre eller fremhæve en løsning for bedre liv og kvalitet af væsen.

For fuld gennemsigtighed har vi annoncer øverst, sidebjælke, indhold og bunden af ​​artiklerne. Vi forsøger at give hver og en af ​​vores værdsatte virtuelle besøgende et bedre svar end før vi besøger os. Kvalitet har altid været vores prioritet, så vi ønsker at fungere optimalt med fuld gennemskuelighed om vores reklame- og indtægtsmodel.
Venligst nå ud og lad os vide, hvordan du kan forbedre. Vi er her for at hjælpe med (og beskytte) dit helbred og velvære ved at give folk mulighed for at dele oplevelser eller stille spørgsmål om en bred vifte af praktiske produkter og livsforbedrende løsninger.